Verzenden & retouren

In Verzenden & retouren:
 ◆ internationale scheepvaart duurt binnen 1 week tijd leveren meestal. Extra vertraging kan optreden tijdens de maanden september-maart als gevolg van de grote vraag en de zware belasting op postdiensten en de douane. www.clubdinx.nl is niet verantwoordelijk voor het verlies of beschadiging van uw bestelling tijdens het transport. Deze verantwoordelijkheid wordt doorgegeven aan u zo snel als we de bestelling overhandigen aan de rederij.
 Internationale bestellingen kunnen worden onderworpen aan invoerrechten / taken. Voor informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke douane. Deze vergoedingen worden betaald door de ontvanger van het pakket en worden niet door www.clubdinx.nl betaald.
 ◆ Internationale bestellingen kunnen worden onderworpen aan invoerrechten / taken. Voor informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke douane. Deze vergoedingen worden betaald door de ontvanger van het pakket en worden niet door onze website te betalen.
 ◆ Wij zijn een professionele online dealer, zullen alle bestellingen terecht worden geleverd aan uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten komen voor jou.
 ◆ Nadat de orders, controleer dan uw e-mail naar de orderbevestiging lezen, neem dan ook het bijhouden van uw bestelling online na stuurden we de volgnummers van uw bestellingen.

In Retourbeleid:
 ◆ We zijn toegewijd aan uw 100% tevredenheid.
 ◆ Alle bestelde artikelen op onze site zijn nauw aan het woord "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen".
 ◆ Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op voor de terugkeer verzendadres voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Alle van de geretourneerde schoenen dienen te worden gezonden naar het verzendadres wij zullen u e-mailen.
 ◆ Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u kiest hier. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een belasting van 25% en de terugkeer verzendkosten $ 30. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
 ◆ We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten.

In TRADE:
 ◆ Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen vanaf de datum van oorspronkelijke verzending van de bestelling.
 ◆ Neem contact met ons op met uw Order-id en het tracking-nummer van uw bestelling. Als u de items wilt ruilen voor een andere stijl, zou je je items terug te komen voor een terugbetaling * (per persoon terugkeerbeleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.
 ◆ U moet ons contacteren alvorens u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen aan u worden geretourneerd.
 ◆ We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde items naar u terug.
 ◆ De mail punt is dat we accepteren geen schoenen worden gebruikt en gelijkmatige slijtage.

In ORDER ANNULERING:
 ◆ Als u de volgorde wilt annuleren, moet u ons onmiddellijk e-mail. Annuleringskosten van 25% van toepassing. De meeste bestellingen worden binnen 1-2 dagen na de besteldatum. Bestellingen verzonden kan niet worden geannuleerd.

In
 VRAGEN
 Vragen over Verzenden, Privacybeleid, of ander beleid verwant materiaal kunnen worden gericht aan onze medewerkers door te klikken op de link 'Contact' in het menu aan de zijkant.

Terug